|
COSUL TAU 0

Inca nu ai niciun produs in cos.

CADOU pentru comenzile de peste 500 RON
1 pereche dresuri Sevilla Chic la alegere
CADOU la orice comanda - adauga in cos:
1 Single Use Mud Mask 8ml  Sau Single Use Hydration Cream Mask 8ml

Despre Noi

Despre noi (Povestea noastra)

Dermos este un portal de retail specializat in produse  dermato-cosmetice si beauty. Aici veti gasi produse AHAVA si gama de produse dermato-cosmetice a acestora, CLINERAL.

AHAVA este un brand care isi propune sa ofere consumatorilor beneficiile solului si apei Marii Moarte.
Acest mediu unic oferă condiții ideale pentru elemente esentiale folosite in tratarea pielii: continut ridicat de minerale, concentrații scăzute de polen, alergeni, presiune atmosferică ridicată și expunerea la raze ultraviolete scăzută. AHAVA Dead Sea Laboratories (DSL) a fost fondată în 1988 pentru a studia procesele de întinerire și a le ingloba in produsele create.

Incepand cu 2007 AHAVA este present in MAREA BRITANIE, GERMANIA si SINGAPORE. In 2008 AHAVA incepe colaborarea cu SEPHORA in Franta. In 2009 toate produsele AHAVA devin ‘skin friendly’ cee ace inseamna: fara parabeni, fara SLS/SELS, hipoalergice, potrivite pentru piele sensibila, fara testari pe animale, fara petrol si produse chimice sintetice sau GMOs.

In 2013 AHAVA a sarbatorit 25 de ani de existenta prin lansarea noului DEAD SEA OSMOTER™ CONCENTRATE, un ser revolutionar care revigoreaza, rehidrateaza si lumineaza tenul. Produsul a atras reactii pozitive, redactorul sef al revistei Marie Claire US denumindu-ul ‘o descoperire’ ce incununeaza 25 de ani de AHAVA.

DERMOS va ofera acum gama completa de produse AHAVA in Romania.

 

AHAVA ajuta

AHAVA iubeste apa

Inca de la fondare, AHAVA a facut eforturi sustinute in directia pastrarii echilibrului natural al mediului in zona Marii Moarte.(link catre more info)

 

AHAVA iubeste educatia

Este misiunea noastra sa protejam Marea Moarta si tarmul ei prin semnalizarea riscurilor la care este supusa aceasta regiune. (link catre more info)

 

 

AHAVA iubeste arta

AHAVA crede ca arta are puterea de a ne inspira in viata de zi cu zi. Invata mai multe despre parteneriatele artistice AHAVA. (link catre more info)