|
COSUL TAU 0

Inca nu ai niciun produs in cos.

CADOU pentru comenzile de peste 500 RON
1 pereche dresuri Sevilla Chic la alegere
CADOU la orice comanda - adauga in cos:
1 Single Use Mud Mask 8ml  Sau Single Use Hydration Cream Mask 8ml

Politica de confidentialitate:

Siteul dermos.ro este reprezentat prin S.C. GARDENIUM HOUSE DESIGN S.R.L. Siteul nostru respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Nota de informare privind protectia datelor personale Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. GARDENIUM HOUSE DESIGN S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

Dreptul de a va modifica si sterge datele detinute de dermos.ro

Dermos.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspecte de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, contul de utilizator este protejat de o parola aleasa de dumneavoastra la inregistare.

Precizari legale: Siteul dermos.ro, implicit S.C. GARDENIUM HOUSE DESIGN S.R.L., nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale daune materiale sau de alta natura, survenite in urma utilizarii produselor comercializate pe acest site. S.C. GARDENIUM HOUSE DESIGN S.R.L. nu va fi responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Autenticitatea Produselor: Dermos.ro nu incurajeaza comercializarea de produse contrafacute. Toate produsele comercializate pe acest site sunt autentice, furnizate de catre distribuitori autorizati. Pentru detalii si intrebari va rugam sa ne contactati pe adresa de mail: contact@dermos.ro.

Un produs este considerat a fi in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare daca:

• corespunde descrierii facute de vanzator pentru produsul respectiv;

• corespunde destinatiei pe care cumparatorul a avut-o in vedere la momentul achizitionarii produsului, fapt pe care consumatorul l-a adus la cunostinta vanzatorului si pe care acesta din urma l-a acceptat la incheierea contractului de vanzare-cumparare;

• corespunde scopurilor pentru care acelasi tip de produs este utilizat in mod normal;

• prin raportare la declaratiile si descrierile privind caracteristicile produsului, in special prin publicitate sau prin inscriere pe eticheta produsului, acesta se inscrie in parametrii de calitate si performanta normala si corespunde unor asteptari rezonabile din partea consumatorului. S.C. GARDENIUM HOUSE DESIGN S.R.L. declara ca produsul livrat corespunde declaratiei de conformitate a acestuia si raspunde pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul livrarii produselor, in conformitate cu prevederile Legii nr. 296/2004 privind Codul Consumului si Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor.

Reclamatiile vor fi aduse la cunostinta S.C. GARDENIUM HOUSE DESIGN S.R.L. in scris, la adresa de e-mail contact@dermos.ro, in termen de 24 de ore de la receptionarea produselor.

Daca se constata ca produsul nu este in conformitate cu specificatiile din oferta de vanzare, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau reparare sau, daca acestea nu sunt posibile sau procesul ar dura prea mult, se poate dispune rambursarea integrala a contravalorii produsului. Aveti posibilitatea sa solicitati inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare sau mai mica, caz in care se va proceda la plata diferentei, respectiv veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Dermos va suporta, daca este cazul, costurile de retur si de transport aferente.

Prin nereturnarea produsului in termenul si conditiile mentionate mai sus consideram ca ati luat la cunostinta toate normele de protectie inscrise in acest document si va obligati sa le respectati. In acest context, societatea comerciala S.C. GARDENIUM HOUSE DESIGN S.R.L. nu isi asuma nicio raspundere pentru riscurile sau pagubele rezultate in urma utilizarii produselor achizitionate de dumneavoastra.